VAN ROSSUM'S KOFFIE

Open: Ma 12.00 – 17.00 Di – Za 9.00 -18.00

Turfstraat 10 Zutphen

0575-769159

Navigation Menu

Dé koffiespecialist van oost Nederland

More posts »
dec31

Wat brengt 2018?


Allereerst de beste wensen voor een goed, gezond en smakelijk 2018. De vraag “Branden jullie je koffie zelf?” kunnen we binnenkort met Ja beantwoorden! Ons hele koffieassortiment gaat door een Van Rossum gebrand worden. Onze zoon Jelle, die al jaren als gespecialiseerde koffiebrander werkt, neemt het branden van onze eigen, zelf geïmporteerde koffies over van Blommers Coffee Roasters in Nijmegen. Daarmee verkrijgen we de regie over een heel groot deel van het totale proces, wat leidt tot een nog hogere kwaliteit en meer mogelijkheden om tegen scherpe prijzen heel mooie koffies in te kopen. Het grootste deel wordt dan ook ‘direct trade’, dus inkoop direct bij de boer. Deze verandering betekent ook de invoering van andere verpakkingen met nieuw (ook door een Van Rossum) ontworpen etiketten. Nieuw is de Ethiopische espressokoffie! En binnenkort koffie uit Congo. Deel...

nov19

Feestdagen top 10


Feestdagen top 10
Laat de feestdagenstress geen vat op je krijgen!
De stress bestaat vooraf nogal eens uit de vraag Wie geef ik wat? Om je daarbij te helpen geven we hieronder een top 10. Overigens is het ook heel handig in onze webshop om alle artikelen te sorteren op prijs (niet geheel onbelangrijk).

okt25

Proefpakket


Een proefpakket ‘Tasting Box’ van Shokunin – Stielman Koffiebranders uit Rotterdam. Een exclusieve Ethiopische koffie (Reko-Koba) op drie verschillende manieren gedroogd, en daarna gebrand door Jelle van Rossum

sep10

Broodjes van Bert


Afgelopen weken hebben we een letterlijke en figuurlijke proef gedaan met belegde stokbroodjes van Pure Taste. Bert, de eigenaar van Pure Taste, heeft een viertal rijk belegde broodjes bedacht met de lekkerste producten uit zijn winkel. De broodjes kan je bij ons bestellen en eten bij een lekker kop koffie of thee.

jul13

Koffie 0.0


Koffie 0.0, een alcoholvrije koffie.

Een alcoholvrije koffie? Jazeker! Onze koffie 0.0 ziet er namelijk uit als een biertje maar bevat geen alcohol en is lekker verfrissend.
Dus zeker met mooi weer het proberen waard! En laat je reactie hier achter wat je er van vindt.
Bevat o.a. caffè lento en tonic.

jun18

Ontbijt bij Van Rossum’s!


Een goed ontbijt is belangrijk

Heb je ’s ochtends nog niet kunnen ontbijten en heb je nog geen trek in taart, kom dan eens binnen voor ons nieuwe
Yoghurtontbijt:
Een schaaltje met lekkere, volle bioyoghurt met veel granen, noten en fruit! Zeker met een kop koffie erbij brengt het de spijsvertering goed op gang.

Bij iedere bestelling een kleine verrassing! Boven de 50,- geen verzendkosten.