De koffiebar is geopend op maandag van 12.00 tot 17.00 uur en van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.
En iedere laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.
Loop virtueel door onze zaak! (Zie onder aan pagina)

We schenken veel soorten koffie. Speciaal zijn de Cafè Lento, Cascara en de verschillende filterkoffies die we schenken (V60, Kalita, Aeropress, Clever drip, Cafetiere en Chemex).
Thee wordt geschonken van de losse, biologische thee die we ook in zakjes en blikjes verkopen. Nieuw is de Cascara thee-koffie.
Daarnaast zijn ook warme chocolademelk en diverse vruchtensappen verkrijgbaar. Een aparte kaart met koude koffie- en theedrankjes. Nieuw is de Cascarasiroop met crashend ijs!
Machine: La Marzocco Linea PB
 Molen: Simonelli Mythos One en de EK43 (anders dan op de afbeelding hierboven)
Het water dat gebruikt wordt is gefilterd met een omgekeerd osmosefilter.
Wilt u meer weten hoe wij onze koffie zetten? Lees het hier.

We hebben diverse zithoekjes en een lange leestafel met diverse kranten en tijdschriften. Free-Wifi en diverse stopcontacten voor je oplader.
Wees welkom en voel je thuis.

Iets lekkers erbij?

Laat je verrassen. Meer en meer zijn we bekend om ons bijzondere en ambachtelijke taarten, hapjes en bonbons bij de koffie.

We bakken zelf (waaronder de inmiddels bekende worteltaart) en hebben taarten van Matrioszka uit Zutphen; iedere dag wordt er vers aangeleverd. Je zult niets krijgen dat in een vriezer bewaard is. Daarnaast  handgemaakte, glutenvrije bonbons en Arretjescake van Magdalena uit Wichmond en koekjes van Bakker Jolink uit Zutphen.

Kijk rondlamarzocco-pb

Deel via Facebooktwittergoogle_plusmail