De koffiebar is geopend op maandag van 12.00 tot 17.00 uur en van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.
En iedere laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.
Loop virtueel door onze zaak! (Zie onder aan pagina)

Machine: La Marzocco Linea PB Molen: Simonelli Mythos One en de EK43 (anders dan op de afbeelding hierbeneden)
Het water dat gebruikt wordt is gefilterd met een omgekeerd osmosefilter. Wilt u meer weten hoe wij onze koffie zetten? Lees het hier.

We schenken veel soorten koffie. Speciaal zijn de Cafè Lento, Cascara en de verschillende filterkoffies die we schenken (V60, Kalita, Aeropress, Clever drip, Cafetiere en Chemex).
Thee wordt geschonken van de losse, biologische thee die we ook in zakjes en blikjes verkopen.
Daarnaast zijn ook warme chocolademelk en diverse vruchtensappen verkrijgbaar. Een aparte kaart met koude koffie- en theedrankjes. Nieuw is de Cascarasiroop met crushend ijs!

We hebben verschillende zithoekjes en een lange leestafel met diverse kranten en tijdschriften. Free-Wifi en diverse stopcontacten voor je oplader.
Wees welkom en voel je thuis.

Iets lekkers erbij?

Laat je verrassen. Meer en meer zijn we bekend om ons bijzondere en ambachtelijke taarten, hapjes en bonbons bij de koffie.

We bakken zelf (waaronder de inmiddels bekende worteltaart) en hebben taarten van Matrioszka en Uniek eten uit Zutphen; iedere dag wordt er vers aangeleverd.
Daarnaast  handgemaakte, glutenvrije bonbons en Arretjescake van Magdalena uit Wichmond en koekjes van Bakker Jolink uit Zutphen.
Ook hebben we yoghurt (van de Vijfsprong) met rijk gevulde muesli en blauwe bessen.
Wij zijn geen lunchroom maar tussen 12 en half 3 kan je een broodje bestellen. Je hebt de keuze uit 4 heerlijk belegde  stokbroodjes “Broodje van Bert” van Pure Taste die vers door hen gemaakt en gebracht worden.

Kijk rondlamarzocco-pb

Deel via Facebooktwittergoogle_plusmail