VAN ROSSUM'S KOFFIE

Open: Ma 12.00 – 17.00 Di – Za 9.00 -18.00

Turfstraat 10 Zutphen

0575-769159

Navigation Menu

Tweede Shokunin tasting box

Tweede Shokunin tasting box

Posted on 11 februari 2018

In de Shokunin Argote tasting box vind je vier koffies van dezelfde plantage met vier verschillende fermentatietijden. Proef het verschil dat deze kleine stap in het grote productieproces al kan maken. Ondersteund met een magazine voor de nodige achtergrondinformatie.

Read More

Wat brengt 2018?

Wat brengt 2018?

Posted on 31 december 2017

Allereerst de beste wensen voor een goed, gezond en smakelijk 2018. De vraag “Branden jullie je koffie zelf?” kunnen we binnenkort met Ja beantwoorden! Ons hele koffieassortiment gaat door een Van Rossum gebrand worden. Onze zoon Jelle, die al jaren als gespecialiseerde koffiebrander werkt, neemt het branden van onze eigen, zelf geïmporteerde koffies over van Blommers Coffee Roasters in Nijmegen. Daarmee verkrijgen we de regie over een heel groot deel van het totale proces, wat leidt tot een nog hogere kwaliteit en meer mogelijkheden om tegen scherpe prijzen heel mooie koffies in te kopen. Het grootste deel wordt dan ook ‘direct trade’, dus inkoop direct bij de boer. Deze verandering betekent ook de invoering van andere verpakkingen met nieuw (ook door een Van Rossum) ontworpen etiketten. Nieuw is de Ethiopische espressokoffie! En binnenkort koffie uit Congo. Deel...

Read More

Feestdagen top 10

Feestdagen top 10

Posted on 19 november 2017

Feestdagen top 10
Laat de feestdagenstress geen vat op je krijgen!
De stress bestaat vooraf nogal eens uit de vraag Wie geef ik wat? Om je daarbij te helpen geven we hieronder een top 10. Overigens is het ook heel handig in onze webshop om alle artikelen te sorteren op prijs (niet geheel onbelangrijk).

Read More

Proefpakket

Proefpakket

Posted on 25 oktober 2017

Een proefpakket ‘Tasting Box’ van Shokunin – Stielman Koffiebranders uit Rotterdam. Een exclusieve Ethiopische koffie (Reko-Koba) op drie verschillende manieren gedroogd, en daarna gebrand door Jelle van Rossum

Read More

Broodjes van Bert

Broodjes van Bert

Posted on 10 september 2017

Afgelopen weken hebben we een letterlijke en figuurlijke proef gedaan met belegde stokbroodjes van Pure Taste. Bert, de eigenaar van Pure Taste, heeft een viertal rijk belegde broodjes bedacht met de lekkerste producten uit zijn winkel. De broodjes kan je bij ons bestellen en eten bij een lekker kop koffie of thee.

Read More

Koffie 0.0

Koffie 0.0

Posted on 13 juli 2017

Koffie 0.0, een alcoholvrije koffie.

Een alcoholvrije koffie? Jazeker! Onze koffie 0.0 ziet er namelijk uit als een biertje maar bevat geen alcohol en is lekker verfrissend.
Dus zeker met mooi weer het proberen waard! En laat je reactie hier achter wat je er van vindt.
Bevat o.a. caffè lento en tonic.

Read More

Bij iedere bestelling een kleine verrassing! Boven de 50,- geen verzendkosten.