VAN ROSSUM'S KOFFIE

Open: Ma 12.00 – 17.00 Di – Za 9.00 -18.00

Turfstraat 10 Zutphen

06-16906977

Navigation Menu

Bak to Basic

Bak to Basic

Posted on 23 september 2019

Sifra, een van onze taartenbaksters en barista, heeft een boek geschreven over vegan taarten bakken. Dat hoeft niet zo ingewikkeld te zijn als je misschien denkt.

Read More

Paasbrunch

Posted on 7 april 2019

Paasbrunch Op zondag 21 april organiseren we een overheerlijke paasbrunch bij Van Rossum’s Koffie. Bert Nuesink van Pure Taste zorgt voor heerlijke producten uit zijn winkel. Denk aan brioches, broodjes, veel kazen en worst, salades, worstebroodjes speciaal. Koffie en thee worden natuurlijk door ons geschonken en kun je bestellen zoveel je wilt.Kosten € 25,- p.p.Reserveer vóór 15 april via onze webshop of aan de bar. UITVERKOCHT Deel...

Read More

Duurzaamste espressokopje

Duurzaamste espressokopje

Posted on 23 februari 2017

Update 2017

Prijzen kopjes van Kaffeeform blijvend in prijs verlaagd!

Update 2016

Nu ook cappuccinokopjes te koop.

dec 2015

Het meest duurzame espresso kop en schotel dat we kennen is nu bij ons verkrijgbaar! Het is gemaakt van…. jawel koffiedik.

Read More

Cascara

Cascara

Posted on 26 januari 2017

Met de komst van Cascara (klemtoon op de eerste a) op de menukaart bewijzen we weer eens geen gewone koffiezaak te zijn.
We blijven de ontwikkelingen op koffiegebied continu volgen en als iets binnen ons concept past komt het op de kaart. In het grootste gedeelte van Nederland is Cascara nog onbekend maar de verwachting is dat daar verandering in gaat komen met deze heerlijke koffie-thee variant.

Cascara, wat is dat eigenlijk?…

Read More

Volkskrant 30-9-16

Volkskrant 30-9-16

Posted on 2 oktober 2016

Volkskrant 30 september 2016

Third wave-koffiebar opvallend beter in Zutphen

Koffiecriticus

Ook in kleinere steden wordt betere koffie gezet dan vroeger. De stand van zaken in Zutphen.

Door: Wineke de Boer

Veel plaatsen in Nederland zijn nog niet of nauwelijks aangeraakt door koffie van de derde golf.

Read More

AD Koffietest 2015

AD Koffietest 2015

Posted on 26 oktober 2015

Evenals vorig jaar zijn we dit jaar bezocht door het AD koffietest team. Dit jaar werden koffiebars door twee teams bezocht en de beste vijf nog door een derde team. Vorig jaar werden we 15e van Nederland en 1e van Gelderland. Dit jaar zijn we gestegen naar de 8e plaats van Nederland. Iets waar we best trots op zijn. Koffie krijgt -niet alleen in het Westen van het land- steeds meer aandacht en er verschijnen steeds meer zaken met specialty coffee. Dat juichen we toe en het is daarom extra leuk om in de top 10 te eindigen. Man met Bril in Rotterdam heeft dit jaar gewonnen, en daar werkt onze zoon Jelle als hoofd koffiebrander (de motor achter het geheel). Op nummer 2 staat Blommers Coffeeroasters uit Nijmegen die, hé da’s toevallig, al vanaf het begin onze koffiebrander is. Kortom, we voelen ons in heel goed gezelschap. Tot ziens in de Turfstraat!    Deel...

Read More