Posted on 19 november 2017

Feestdagen top 10

Laat de feestdagenstress geen vat op je krijgen!
De stress komt vooraf nogal eens door de vraag Wie geef ik wat?

webshopOm je daarbij te helpen geven we hieronder een top 10. Overigens is het ook heel handig in onze webshop om alle artikelen te sorteren op prijs (niet geheel onbelangrijk).

  • 10. Voor zij die van poëzie en muziek houden. Entreekaartje voor Hang naar poëzie, maar dan moet je wel snel zijn!
  • 9. Voor de koffiefijnproever en zij die alles willen weten over het fermentatieproces van koffie. Proefpakket van 3 Ethiopische koffies. Ook hier moet je snel zijn; gelimiteerde ‘tasting Box’. Trouwens…. ergens in december verwachten we een nieuwe Box van 3 Colombiaanse koffies!
  • 8. Voor zij die geen cafeïne willen of mogen drinken. Stel zelf je theepakket samen. Een pakje thee, of twee pakjes of misschien 3?
  • 7. Voor de zeer milieubewuste koffiedrinker een cappucinokopje of espressokopje gemaakt van koffiedik! Het drinkt heerlijk, houdt de warmte goed vast en kan zelfs in de vaatwasser.
  • 6. Voor zij die je met veel plezier wilt laten afdrogen. Onze afdroogdoek (met geborduurd logo).
  • 5. Voor zij die veel reizen. Het koffieboek. Zodat ze altijd ergens een goede plek hebben om koffie te drinken.
  • 4. Voor zij die veel reizen. Thermosbeker (lekvrij!) of een to-go beker.
  • 3. Veilige keus: de koffiekadobon! Deze bon kan voor ieder bedrag gekozen worden. Je kan ook een bon nemen voor 10 cappuccino’s of 2 keer koffie met taart. Afijn, we zijn de moeilijkste niet zoals je ziet.
  • 2. Voor zomaar een kennis of vriend. Een pak koffie. Om te kiezen moet je wel weten hoe diegene de koffie zet. Heeft deze een espresso-apparaat of mokapotje of zet hij/zij filterkoffie of misschien gebruikt men een cafétière? Moet het wel of niet gemalen worden? We helpen u graag bij de keuze.
  • 1. Voor zij die voor jou koffie zetten. Een Moccamaster. Kies uit de kleuren: rood, zwart, rvs, blauw, turquoise, geel, rood metallic. Op bestelling ook roze, oranje, groen, koper, brass.

Vooruit nog een toegift dan:

Nog meer tips vind je hier.
Wat de stress ook kan verminderen is je cadeautje(s) online bestellen en afhalen in de winkel. Dan hoef je daar niet lang te wachten als het druk is. Of – nog makkelijker – je laat het  thuisbezorgen door de fietskoeriers!
Wist je overigens dat we in december diverse zondagen ook geopend zijn? Zie onze contactpagina voor de actuele informatie.

 

 

Deel via Facebooktwittergoogle_plusmail