De koffiebar is geopend op maandag van 12.00 tot 17.00 uur en van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.
En iedere laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.
Loop virtueel door onze zaak! (Zie onder aan pagina)

Machine: La Marzocco Linea PB Molen: Victoria Arduino Mythos One en de EK43 (anders dan op de afbeelding hierbeneden)
Het water dat gebruikt wordt is gefilterd met een omgekeerd osmosefilter van Everpure. Wilt u meer weten hoe wij onze koffie zetten? Lees het hier.

We schenken veel soorten koffie. Allemaal directe import en in eigen beheer gebrand!
Speciaal zijn de Cafè Lento (Dutch brew), Cascara en de verschillende filterkoffies die we schenken (V60, Kalita, Aeropress, Clever drip, Cafetiere en Chemex).
Thee wordt geschonken van de losse, biologische thee die we ook in zakjes verkopen.
Daarnaast zijn ook warme chocolademelk en diverse vruchtensappen verkrijgbaar. Een aparte kaart met koude koffie- en theedrankjes. Probeer eens de Zomerspecial of de Cascarasiroop met crushend ijs! 

We hebben verschillende zithoekjes en een lange leestafel met diverse kranten en tijdschriften. Free-Wifi en diverse stopcontacten voor je oplader. Achter in de zaak zijn twee barkrukken voor klanten die met een laptop willen werken.
Wees welkom en voel je thuis.

Iets lekkers erbij?

Laat je verrassen. Meer en meer zijn we bekend om ons bijzondere en ambachtelijke taarten en bonbons bij de koffie.

We bakken zelf (waaronder de inmiddels bekende worteltaart) en hebben taarten van Matrioszka en Uniek eten uit Zutphen; iedere dag worden er taarten aangeleverd.
Daarnaast zijn er  handgemaakte, glutenvrije bonbons en Arretjescake van Magdalena uit Wichmond en koekjes van Bakker Jolink uit Zutphen.
Wij zijn geen lunchroom maar tussen 12 en half 3 kan je een broodje bestellen. Je hebt de keuze uit 4 heerlijk belegde  stokbroodjes of sandwiches Oxerbrood. Het “Broodje van Bert” van Pure Taste wordt vers door hem gemaakt.

Kijk rondlamarzocco-pb

Deel via Facebooktwittergoogle_plusmail