We schenken veel soorten koffie. Allemaal specialty coffee, directe import en in eigen beheer gebrand! Onze brander (Jelle van Rossum) bouwt met de koffieboeren een langdurige relatie op zodat deze boeren een zekerheid van inkomsten hebben en geholpen worden met het doorvoeren van verbeteringen in het koffieproces.

De koffiebar werkt met het volgende:

Machine: SanRemo Café Racer
Molens: twee  Victoria Arduino Mythos One en de EK43 (anders dan op de afbeelding hierbeneden)
Melk: Queens of Dairy, Oatly Barista haverdrank en Alpro Soja voor professionals

Wilt u meer weten hoe wij onze koffie zetten? Lees het hier.
Speciale drankjes zijn de Dutch Coffee, Cascara en de verschillende filterkoffies (V60, Kalita, Aeropress, Clever drip, Cafetiere en Chemex).

Thee wordt geschonken van de losse, biologische thee en verse kruidenthee van Etenswaardig uit Brummen.
Daarnaast zijn ook (warme) chocolademelk met slagroom en diverse vruchtensappen o.a. Neleman en seizoensdrankjes verkrijgbaar. Een aparte kaart met koude koffie- en theedrankjes met ieder seizoen weer nieuwe drankjes!

Wees welkom en voel je thuis.

Iets lekkers erbij?

Laat je verrassen. Meer en meer zijn we bekend om onze bijzondere en ambachtelijk gebakken taarten en koeken bij de koffie. We hebben regelmatig glutenvrije en vegan taarten.

We bakken zelf (waaronder de inmiddels bekende worteltaart en vegan kaneelbroodjes) en hebben taarten van verschillende professionele taartenbaksters uit Zutphen. Iedere dag worden er taarten aangeleverd.

Kijk rondlamarzocco-pb