We schenken veel soorten koffie. Allemaal specialty coffee, directe import en in eigen beheer gebrand! Onze brander (jelle van Rossum) bouwt met de koffieboeren een langdurige relatie op zodat deze boeren een zekerheid van inkomsten hebben en geholpen worden met het opzetten van verbeteringen in het koffieproces.

De koffiebar werkt met het volgende:

Machine: SanRemo Café Racer
Molen: Victoria Arduino Mythos One en de EK43 (anders dan op de afbeelding hierbeneden)
Melk: Queens of Dairy, Oatly Barista en Alpro Soja voor progessionals

Wilt u meer weten hoe wij onze koffie zetten? Lees het hier.
Speciale drankjes zijn de Dutch Brew, Cascara en de verschillende filterkoffies die we schenken (V60, Kalita, Aeropress, Clever drip, Cafetiere en Chemex).

Thee wordt geschonken van de losse, biologische thee.
Daarnaast zijn ook (warme) chocolademelk met slagroom en diverse vruchtensappen o.a. Neleman en seizoensdrankjes verkrijgbaar. Een aparte kaart met koude koffie- en theedrankjes met ieder seizoen weer nieuwe drankjes!

We hebben verschillende zithoekjes en een lange leestafel met diverse kranten en tijdschriften. Free-Wifi en diverse stopcontacten voor je oplader.

Wees welkom en voel je thuis.

Iets lekkers erbij?

Laat je verrassen. Meer en meer zijn we bekend om ons bijzondere en ambachtelijke taarten, koeken, truffels en bonbons bij de koffie.

We bakken zelf (waaronder de inmiddels bekende worteltaart en vegan kaneelbroodjes) en hebben taarten van verschillende professionele thuisbaksters uit Zutphen; iedere dag worden er taarten aangeleverd. O.a. Glutenvrij en vegan.
Daarnaast zijn er  handgemaakte, glutenvrije bonbons en Arretjescake van Bonbonatelier Janson.

Kijk rondlamarzocco-pb