SPROUD, de nieuwe plantaardige baristamelk

Sinds enkele weken zijn we overgestapt van Alpro Soja Barista op Sproud Barista. Steeds minder klanten vroegen om sojamelk waardoor de inkoop moeilijk werd en de houdbaarheid na openen goed bijgehouden moest worden. Niet praktisch.
Sproud leek wat samenstelling betreft een heel goed alternatief. Het is veel minder zoet dan sojamelk (maar sommigen vonden dat juist lekker), de smaak komt meer in de buurt van koemelk dan de haverdrank van Oatly, het bevat geen gluten, soja, lactose of noten, en de vet- en eiwitsamenstelling voldoet aan de eisen waarmee je de melk fijn kan schuimen. Kortom, we hebben diverse vaste gasten het laten proeven waarna we definitief zijn overgestapt. Wist je trouwens dat we sinds augustus geen toeslag meer berekenen voor een alternatieve melk? We hopen hiermee de drempel te verlagen naar een milieuvriendelijker wereld. Lees meer over Sproud op de website: besproud.com

http://besproud.com