Tweede vestiging

Van Rossum’s Koffie gaat -medio juli 2021 hopen we- een tweede vestiging openen aan de Beukerstraat/Schupstoel in Zutphen. We zijn erg blij dat we deze kans krijgen op deze mooie plek. Deze nieuwe lokatie krijgt de naam VRK. Waar in het pand aan de Turfstraat geen of weinig plaats voor is kan daar wel. Zo zal er een plek komen om te werken met je laptop, er komt een kinderspeelhoek en we gaan gasten verrassen met heerlijke lunchgerechten. En het belangrijkste: we maken daar koffies zoals je gewend bent in de Turfstraat.
Er komt ook een terras aan het mooie plein dus kom maar op met de zomer!

7 replies on “Tweede vestiging

 • Bert-Jan Joosten

  Het is een prachtige locatie met een hele authentieke sfeer. En zeker creëert het personeel, die je heel fijn bedienen, deze sfeer.
  Een unieke aanwinst voor Zutphen.

  Vriendelijke groeten Bert-Jan Joosten

 • Marieke naaijkens

  Fantastisch Goed voor zutphen Ik heb dit in andere plaatsen gezien en het was een succes En gecombineerd met de beste koffie SUCCES!

 • Maria Kreetz

  Heel erg goed plan , fantastische plek!
  Heel veel succes met jullie onderneming.
  Riet

 • Judith Nab

  Wat een ontzettend goed plan! Dit is precies wat er mist op die plek: een fijn goed café met een leuke speelhoek , een goede kaart, een werkplek, leuke concertjes zelfs misschien(?) enz. Heel veel succes !
  Met een hartelijke groet, Judith Nab

 • Aafke

  Joechei!!!♥?☀
  Ik wens jullie heel veel draagkracht voor het uitdragen van jullie fantastisch H/eErLiJkE koffie, verbouwt, gemaakt en geserveerd vanuit het
  ❤HART
  Ik weet wel waar ik zit deze zomer??

Comments are closed.