Posted on 11 februari 2018

In de Shokunin Argote tasting box vind je vier koffies van dezelfde plantage met vier verschillende fermentatietijden. Proef het verschil dat deze kleine stap in het grote productieproces al kan maken. Ondersteund met een magazine voor de nodige achtergrondinformatie (verwerking, droogproces, water, brandprofiel en recepten) leer je gegarandeerd iets nieuws! Voor dit project werkten Jelle van Rossum-Stielman Koffiebranders samen met Juan Pablo van de Argote boerderij. Hij heeft zijn oogst ter beschikking gesteld voor dit project en door de samenwerking met de importeur This Side Up heeft dit tot stand kunnen komen. Niet alleen wij en Stielman maar ook Juan Pablo is ontzettend benieuwd naar jouw bevindingen, dus twijfel niet en laat ons weten wat je er van vindt! Mail ons en we spelen de reacties door naar hem.
Stielman streeft naar een transparante keten waarin iedereen, van plukker tot consument, gelijk is. Met de Shokunin tasting box projecten willen ze de grenzen van de specialty koffie verleggen. Met bijzondere experimenten en unieke koffies dagen ze jou uit om je grens te verleggen.
De feedback van brander, barista en consument wordt uiteindelijk teruggekoppeld naar de boer zodat we samen bouwen aan een betere koffie.

Beperkte oplage.

Bij deze box worden geen verzendkosten gerekend.

Gebrand, samengesteld en vormgegeven door Jelle en Aukje van Rossum van resp. Stielman Branders en Studio Ketchup.

 

Deel via Facebooktwittermail