Verzenden

Verzendkosten 6,95 per bestelling binnen Nederland.
Gratis verzending boven de 50,-!
Belgie, Duitsland en Engeland 13,50.
We zullen je bestelling na overmaking van het totaalbedrag zo spoedig mogelijk – meestal binnen een dag – verzenden. In principe worden alle bestellingen verzonden via fietskoeriers.nl Als de bestelling door ons vóór 10.30 uur aangeleverd wordt (di-vr) kan deze ‘s avonds al bij je afgeleverd worden als jouw stad ook een fietskoerier heeft of een werkdag later.
Bestellingen van zaterdag t/m maandag worden dus in principe dinsdagavond bij je afgeleverd. Op bedrijfsadressen wordt een dag later tijdens kantooruren bezorgd.

Mocht een artikel niet op voorraad zijn of het versturen langer dan 5 dagen op zich laten wachten dan ontvang je hierover direct bericht. Je kan dan besluiten om de bestelling te annuleren of om te wachten op je bestelling.

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling anders dan die van koffie tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten wordt dan terugbetaald. Alleen de kosten voor retourneren van jou naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Als je hiervan gebruik wilt maken moet het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking teruggestuurd worden.
Om gebruik te maken van dit recht om te retourneren kan je vooraf contact met ons opnemen via dagmar@vanrossumskoffie.nl Vemeld hierbij je bestelnummer.

Uitgebreide algemene voorwaarden (pdf)